2014-05-28

Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret



Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Murat Asım Yörük Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizin mevcut durumundan, projelerinden, bölüm ve programlarından bahseden Rektör Şimşek “ Üniversitemiz 2006’dan bu yana çok büyük gelişme kaydetti. 8 Fakülte, 11 Meslek Yüksekokul, 3 Yüksekokul, 3 Enstitü ile öğrencilerimize hizmet vermekteyiz. İstanbul’a olan yakınlığımız öğrencilere ve bize avantaj sağlamaktadır. Uluslararası işbirliklerimiz ile birçok değişim programı sayesinde çoğunluğunu balkan ülkelerinin oluşturduğu öğrencilerimiz üniversitemizde eğitim görüyor. Öğrencilerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda onlara daha güvenli, eğitimlerine destek olabilecek her türlü çalışmayı yapıyoruz, projeleri destekliyoruz” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yrd. Prof. Dr. Şefik Kurultay’ın da bulunduğu ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasının ardından Rektör Şimşek’in Murat Asım Yörük’e günün anısına Üniversitemiz plaketini vermesi ile son buldu.