2016-03-09

Dünya Kadınlar Gününde Ayfer Er Konseri

Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konserde gecenin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Ayfer Er okuduğu birbirinden güzel şarkılarla Tekirdağlılarla bir araya geldi.

Konserde sahne alan TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Ayfer Er, “Veda Busesi”,  “Okyanus”, “Sevemedim Karagözlüm” eserleri seslendirirken;  izleyiciler de şarkılara eşlik etti.

Konserde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Türk Müziği Devlet Konservatuvar Müdürü Yrd. Doç. Arda Göksu, NAKSAM Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, akademik idari personel, öğrenciler ile Tekirdağlılar katıldı.

Konserin sonunda NAKSAM Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Ayfer Er ve Saz ekibine katılımlarından dolayı günün anısına çiçek takdim etti.