2016-04-21

Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu'ndan Muhteşem Konser

Üniversitemiz kültürel etkinlikler kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından  “Türk Sanat Müziği” konseri düzenlendi.

Atilla Ovalı’nın şefliğini yaptığı konserde Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi.

Katılımcıların da alkışlarıyla eşlik ettiği  konserde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun repertuarında, “Kimseye Etmem Şikayet”, “Huysuz ve Tatlı Kadın”, “Tövbeler tövbesi” ve “Ya Rab, Kalbimin sahibi nerede?” eserleri yer aldı.

Konser sonunda, Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Müdürlüğü adına Aynur Aker’e çiçek takdim etti.