2014-05-02

Bitki Islahı Konferansı Üniversitemizde Yapıldı



Üniversitemiz Bitki Islahı Topluluğu tarafından Ziraat Konferans Salonunda “Üniversitemizden Tohumculuk Sektörüne” konulu konferans Salonu’nda  gerçekleştirildi.

Seminere konuşmacı  olarak  LIMAGRAIN Tohum Islah ve Üretim San.Tic.A.Ş.Genel Müdürü Cenk Saraçoğlu, Trakya Tarım ve Veterinerlik Tic.Ltd.Şti.Müdürü İlhami Özcan Aygün ve Sarılar Tohum Ltd.Şti.’den İbrahim Toruk katıldı.

LIMAGRAIN Tohum Islah ve Üretim San. Tic.A.Ş.Genel Müdürü Cenk Saraçoğlu konuşmasında çalışırken işini hem yapmayı hem de keyif almaya çabalamamız gerektiğini ve çevrenizdeki iş fırsatlarını değerlendirmemiz gerektiğini ve şirket olarak kadifiye elemanlara ihtiyaçları olduklarını belirtti.

Trakya Tarım ve Veterinerlik Tic. Ltd. Şti.Müdürü İlhami Özcan Aygün Üniversitemiz mezunu olarak okulumuzu her yerde dile getirdiklerini ve Üniversitemiz Ziraat Bölümünün Ülkemizde çok önemli bir yerde olduğunu ve bu sektörde yurt dışına eleman yetiştirir olduğumuz hakında bilgi vererek ‘’Hayat Tohumla Başlar’’ konulu sunumunu yaptı.

Ardından Sarılar Tohum Ltd.Şti.’den İbrahim Toruk konuşmasını yaptıktan sonra günün anısına katılımcılara teşekkür plaketi takdim edildi.