2019-04-16

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin AKÇAL ve Girişimci Alüminyum ve Sanayici İş Adamları Derneği (GALSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin KIRBOZ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Müdürü Fahrettin AKÇAL, Rektör ŞAHİN’in bilgi birikimi ve tecrübesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni ileri seviyelere taşıyacağına inandığını ifade ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, üniversite sanayi iş birliğinde projeler organize etmeyi, üniversitede üretilen bilginin sanayiye aktarılması ve ticarileştirilmesini sağlamayı hedeflediklerini kaydederek yüksek katma değer sağlayacak projeler geliştirmeye gayret ettiklerini belirtti. Rektör ŞAHİN, üniversite sanayi iş birliğini sağlamanın kurumlar arası diyalog ile mümkün olacağını söyleyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.