2020-06-23

Başsavcı Güngör KARAKOÇ’tan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Veda Ziyareti

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun, (HSK) Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör KARAKOÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alıverişinde bulunuldu. Başsavcı Güngör KARAKOÇ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgesinde etkili bir kurum olduğuna değinerek Rektör ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Başsavcı KARAKOÇ’a çalışma süresince ilimizde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.