2017-11-24

BESYO Öğretmenler Gününü Kutladı



Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Programda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Arif Kaan Eroğlu, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Arda Göksu, akademisyenler ile öğrenciler bir araya geldi.

Öğretmenler Günü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlileri ile öğrencileri Rektörlük Binası Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş düzenledi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler, Atatürk anıtına çiçek bıraktı. Çiçek takdiminin ardından Yüksekokul Müdür Vekili  Yrd. Doç. Dr. Arif Kaan Eroğlu ve Okutman Tekin Öztürk günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. 

Törenin ardından BESYO Müdür V. Yrd. Doç. Dr. Arif Kaan Eroğlu,  öğrenciler ile birlikte Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. İsmail Yılmaz’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.