2019-11-26

BESYO Öğrencilerinden Öğretmenler Günü Dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Ziyaret

Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, BESYO Müdürü Doç. Dr.  İlker ÖZMUTLU ve BESYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan AYDIN ile birlikte 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör ŞAHİN, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekerek, öğretmen adaylarının ve tüm öğretmenlerin gününü kutladı. “Başarıları ile ülkemizin yarınlara taşıyacak olan  öğretmen adaylarımızı bu özel günde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.” sözlerine yer verdi.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da bulundu.

Günün anısına BESYO öğrencileri Rektör ŞAHİN’e çiçek takdiminde bulunurken ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.