2019-12-13

Büyükçekmece Belediyesi İle Tarımsal Eğitim Programı İşbirliği Protokolü İmzalandı



Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ile Büyükçekmece Belediyesi arasında “Tarımsal Eğitim Programı İşbirliği” projesinin imza protokolü gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Büyükçekmece Belediyesi  Başkanı adına Başkan Yardımcısı Dr. Rıza Evren KILCI, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alper AYDIN, Büyükçekmece Belediyesi Tarım Şefi Ziraat Mühendisi Gözde GÖÇMEN ÖZTÜRK katıldılar.

Büyükçekmece Belediyesi ile tarımsal eğitim programı işbirliği protokolü çerçevesinde Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri tarafından tarımsal (bitkisel üretim, hayvansal üretim, bitki koruma, tarım makineleri, tarımsal yapılar ve sulama, tarımsal biyoteknoloji, toprak bilimi ve bitki besleme, tarım ekonomisi, gıda bilimi ve teknolojisi) konularda hazırlanacak eğitim programları ile bölge çiftçilerine, yatırımcılara ve genç girişimcilere teorik ve uygulamalı eğitimler verilmesi öngörülmektedir.