2015-10-27

Ayşe Menger Kız Öğrenci Yurdu Aşure Günü Düzenledi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Ayşe Menger Kız Öğrenci Yurdu’nda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'in katılımıyla Aşure Günü düzenlendi.

Yurdun yemekhane bölümünde gerçekleşen etkinlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. M. İhsan Soysal, personel ile öğrenciler bulundu.

Rektör, “Aşurenin bizim kültürümüzde yeri ve önemi ayrıdır. Öğrencilerimizi, akademik idari personelimizi bir araya getirmesinin yanında birlikte paylaşmayı ve paydaş olmanın bilincini sunması açısından önem taşımaktadır” dedi.

Öğrencilere daha iyi eğitim olanağı sunmak için tüm imkânların kullanıldığını söyleyen Prof. Dr. Şimşek, öğrencilerle samimi bir ortamda gerçekleştirdiği sohbetlerinde onların talep ve görüşlerini dikkatle dinledi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek daha sonra Ayşe Menger Kız Öğrenci Yurdunu gezerek, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.