2014-12-04

Avrupa Birliği MANAGE.EDU Projesi’nin İkinci İzleme Ziyareti Gerçekleşti



Avrupa Birliği Karadeniz Sınırötesi İşbirliği Programı 2. Teklif Çağrısı kapsamında devam eden ve Üniversitemizin IPA Ana Mali Yararlanıcısı olarak Türkiye’yi temsil ettiği ¨Karadeniz Havzasında Hayat Boyu Öğrenme için Verimli Eğitim Yönetimi Ağı - MANAGE.EDU¨ projesinin ikinci izleme ziyareti Üniversitemizde yapıldı.

Karadeniz Havzası ülkeleri arasında bölgesel eğitim yönetimi ağının kurulmasına gerek e-öğrenme modülleri, gerekse yerel ve uluslararası çalıştaylar yoluyla katkı sağlayan MANAGE.EDU projesinin ikinci izleme ziyareti, Avrupa Birliği Bakanlığı uzmanları Olcay Deniz ve Serkan Bozkurt tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıya, Üniversitemiz adına projeyi yürüten Proje Koordinatörü Prof. Dr. Abdülkadir Işık, Proje Asistanları Okutman Duygu Doğan ve Öğretim Görevlisi Bahadır Altürk ile Araştırma Görevlileri Gamze Yıldız Şeren ve Özge Selvi Yavuz katıldı. 18 ay süreli uluslararası projenin son ayında gerçekleşen ikinci izleme ziyaretinde, proje süreci ve faaliyetleri uzmanlar tarafından değerlendirildi, projenin sürdürülebilirliğine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.