2019-05-08

Ak Parti Süleymanpaşa Gençlik Kollarından Ziyaret

Ak Parti Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Gökhan AYDEMİR ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Gökhan AYDEMİR, Başkan Yardımcıları Yahya NİŞANCI, Enis GÜVEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat hakkında Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e bilgi verdi. Başkan AYDEMİR teşkilat olarak Süleymanpaşa ve Tekirdağ yararını gözeten çalışmalar yaptıklarını ve gerçekleştirecekleri projelerin de bu doğrultuda devam edeceğini belirtti.

Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan AYDEMİR’ e ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Rektör ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak şehir ile iç içe bir eğitim kurumu olmayı hedeflediklerini ve Tekirdağ’ın yararına olabilecek projeleri desteklediğini kaydetti.