2014-10-25

Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’dan Üniversitemize Ziyaret



Çorlu ilçesinde yapılacak yeni adliye sarayının temel atma törenine katılan Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ, Valiliğe gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemize gelişinde Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay karşıladı.

Ziyaret öncesi Bekir Bozdağ, Üniversitemiz şeref defterini imzaladı. Ardından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemizin gelmiş olduğu noktayı ve ileriye yönelik projeler hakkında Bekir Bozdağ’a bilgi verdi.

Bekir Bozdağ, konuşmasında, “Namık Kemal Üniversitesi’nin kurulduğundan bu yana öğrenci sayısı, akademik ve idari kadrosu ile fiziki altyapısı bakımından üç kat büyüdüğü görünüyor. Bundan sonraki hedeflerini yapabileceklerini ve yaptıklarını gördük.  Rektör Bey’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” cümlelerine yer verdi.

Ziyarette Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut,  Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İhsan Soysal da bulundu.