2016-10-29

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezinde Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan’ın ev sahipliğinde Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezinde yapıldı.

Resepsiyona; Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Garnizon Komutanı Albay Kemal Cöne, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından Süleymanpaşa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik dinletisi sundu. Dinletinin ardından Atatürk’ün sevdiği müzikler eşliğinde, Cumhuriyetin ilan edilmesi ve Cumhuriyetin ilk dönemlerinin konu edildiği fotoğraflardan oluşan bir video gösterimi yapılırken daha sonrasında Üniversitemizin hazırladığı fotoğraf sergisi gezildi.

Resepsiyonun sonunda davetlilere havai fişek gösterisi yapıldı.