2019-05-30

23. Dönem Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Necip TAYLAN’dan Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Tekirdağ 23. Dönem Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Necip TAYLAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken; Prof. Dr. Necip TAYLAN “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehre sağladığı katkının önemi büyüktür. Bölgede hızla gelişen bir Üniversite olarak çalışmalarınızın devamını diliyorum” diyerek Rektör Prof. Dr. ŞAHİN’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Şehrin ve bölgenin faydasına dokunacak eserler ve faaliyetler gerçekleştirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette Şair- Tarih Araştırmacısı Taner KOLTUK ve Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğr. Gör. Nuran KOLTUK’da bulundu.