2019-05-10

22. Dönem Çanakkale Ak Parti Milletvekili İbrahim KÖŞDERE ve Dr. Semih YÜNLÜ’den Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

22. Dönem Çanakkale Ak Parti Milletvekili İbrahim KÖŞDERE ve Dr. Semih YÜNLÜ Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

22. Dönem Çanakkale Ak Parti Milletvekili İbrahim KÖŞDERE, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehre sağladığı katkının önemi büyüktür. Bölgede hızla gelişen bir Üniversite olarak çalışmalarınızın devamını diliyorum” diyerek Rektör Prof. Dr. ŞAHİN’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Rektör ŞAHİN, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmaları ve gerçekleştireceği projeler hakkında 22. Dönem Çanakkale Ak Parti Milletvekili İbrahim KÖŞDERE ve Dr. Semih YÜNLÜ ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.