2018-05-14

2017-2018 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı



Üniversitemiz stadyumunda sabah kutlanan Fakültelerimizin Mezuniyet Töreni sonrasında 2017-2018 Akademik Yılı Önlisans Mezuniyet Töreni’nin kutlaması gerçekleştirildi.

Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler ve mezunların aileleri katıldı.

Tören Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosu geçişiyle başladı. Ardından tüm Meslek Yüksekokulu öğrencileri geçiş düzenleyerek protokolü ve ailelerini selamladılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gelen tebrik ve kutlama mesajları iletildi.

Törenin açılışında mezun öğrenciler adına Üniversitemiz Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık ve İtfaiyecilik Programını birincilikle bitiren Hakan Doğan konuşma gerçekleştirdi. Bozkurt, “Bugün hayatımızın güzel bir dönemini kapatıp yeni bir döneme geçiş yapıyoruz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden mezun olmanın gururunu ve sevincini yaşadığım bugünde eğitim hayatımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek, tüm akademisyenlerine ve ailesine şükranlarını sundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, bu zorlu yolda öğrencilerin gösterdiği gayretin meyvesini bugün aldıklarını ve gelecekte de gösterdikleri bu gayretin onlara yol gösteren bir kılavuz olacağını belirtti. Rektör Şimşek, “Hayatınızda başarıyı arzuluyorsanız ona ancak ve ancak çok çalışarak ulaşabileceğinizi asla unutmayınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Mezuniyet konuşmalarının ardından Meslek Yüksekokullarından dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize aileleri eşliğinde, başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Rektör Yardımcılarımız, olmak üzere akademisyenlerimiz diplomalarını ve hediyelerini takdim ettiler.

Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrencilerimiz keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.