Kariyer Grup Danışmanlıklarımız Muratlı Meslek Yüksekokulumuzda Başladı (17 Nisan 2018) ASTAŞ Firmasının Üniversitemizi Ziyareti (25 Nisan 2018) Tekirdağ İstihdam Fuarı (TEKİF 2018) gerçekleştirildi (18-19 Nisan 2018) Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Topluluğu’nun 5.Kariyer Günleri Etkinliği (26 Nisan 2018) Hayrabolu Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Merkezi Etkinlikleri (03 Mayıs 2018) Yeni İşim Girişim Programı 2018 Finali (07 Mayıs 2018) Üniversitemiz Danışma Kurulu Bilgi Paylaşım Toplantısı Yapıldı (14 Mayıs 2018) Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Konferansı Düzenlendi (18 Haziran 2018) Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı Düzenlendi (21 Haziran 2018) Schott Orim Alman Cam Firmasına işbirliği Ziyareti Yapıldı (25 Haziran 2018) Beşer Toprak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş Birliği Ziyareti Yapıldı (27 Haziran 2018) Başoğlu Kablo ve Profil San. ve Tic. A.Ş.ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Elba Bant San. ve Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Çetin Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Temmuz 2018) Vastaş Valf Armatür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (04 Temmuz 2018) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinden Firma Ziyaretleri (06 Temmuz 2018) Tristone Flowtech İstanbul Oto. San. Tic. Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Temmuz 2018) Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş’'ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) Sanifoam Sünger Sanayi ve Tic. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) İnteks Uluslararası Tekstil San. ve İhr. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (18 Temmuz 2018) Uğur Beton Metal ve Plastik San.Turizm Tic.Ltd.Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı ( 18 Temmuz 2018)
2018-04-16

12. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri Başladı

Üniversitemizde 16-20 Nisan tarihleri arası planlanan 12. Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri düzenlenen tören ile tüm coşkusuyla başladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde gerçekleştirilen açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, akademisyenler ile öğrenciler katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, “Dostluk, kardeşlik, centilmenliği pekiştiren spor müsabakalarının başlangıcını kutlamış oluyoruz. Sizlerin aidiyet duygularınızı geliştirmek için  düzenlediğimiz bu karşılaşmaların sizlerin arasındaki bağı güçlendireceğine inanıyoruz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak bu hafta boyunca düzenlediğimiz kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile durmaksızın devam eden eğitim ve araştırma çalışmalarımızla birlikte öğrencilerimize kaliteli eğitim verirken, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönlerinin güçlü olması gerektiğine de inanmaktayız.” sözlerine yer verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ise törende gerçekleştirdiği konuşmasında “Sportif etkinlikler bizim açımızdan oldukça önemli. Üniversitemizin kültürel, sosyal ve sportif faaliyet alanlarının bu kadar çeşitlenmesini sağlamak için görev alarak destek veren topluluklarımızı, öğrencilerimizi, akademik ve idari personelimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bir hafta sürecek olan etkinliklerin sizler için güzel bir mola olmasını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Halk Oyunları Topluluğu tarafından düzenlenen gösteri katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

Bir hafta boyunca sürecek olan etkinlikler çerçevesinde sportif etkinlikler, öğrenci konserleri, güreş müsabakaları, okçuluk gösterileri, halk oyunları gösterileri vb. gibi pek çok etkinlik yer alacaktır.