2014-06-27

1. Biyosensör Kongresi Başarıyla Noktalandı



1. Ulusal Biyosensör Kongresi Üniversitemizin ev sahipliğinde, yurdun çeşitli üniversitelerinden katılan 130’a yakın bilim insanı ve yabancı konuklarla başarılı bir şekilde tamamlandı.

Kongre kapanış ve değerlendirme panelinde konuşan Kongre Başkanı Prof. Dr Mustafa Kemal Sezgintürk, emeği geçenlere teşekkür ederken, böylesine önemli bir toplantının başlangıcını yapmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Üniversitemize ve kongre düzenleme kuruluna teşekkürlerini ileten konuk bilim insanları, II. Ulusal Biyosensör Kongresi’nin nerede ve hangi periyotlarla yapılacağını tartıştılar.

1.Ulusal Biyosensör Kongresine davetli konuşmacı olarak katılan Prof. Dr Arzum Erdem Gürsan, “Seneye Ege Üniversitesi’nde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diyerek II. Ulusal Biyosensör Kongresi’nin ev sahipliğine talip oldu.

 Kongre süresince sunulan 27 sözlü ve 37 poster bildiri, jüri tarafından değerlendirildi ve birincilere tablet bilgisayar takdim edildi. Kongre, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.