2019-08-02

''NKÜ Yaz Spor Kursları 2019'' Törenle Tamamlandı



Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından farklı dallarda açılan ücretsiz yaz spor kurslarını tamamlayan farklı yaş gruplarından minik öğrencilere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’nın katılımıyla gerçekleştirilen tören ile katılım belgeleri takdim edildi.

Üniversitemiz Spor Kompleksinde gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mümin KASAP, akademisyenler, kursiyerler ve aileleri ile törende bir araya geldi.

Yaz spor kursları belge takdim töreninde konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, “Bu kurslar ile çocuklarımızın yaz tatillerini değerlendirip sosyalleşerek yeni şeyler öğrenmelerine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaz kurslarımızı tamamlayan öğrencilerimizi tebrik eder, emek veren tüm eğitmenlerimize ve personelimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.  

Uzman eğitmenler tarafından 24.06.2019 - 01.08.2019 tarihleri arasında 6 hafta süren kurslara 265 öğrenci kayıt yaptırarak yüzme, tenis, jimnastik ve atletizm branşlarında eğitim aldı.

Tören, kursiyerlere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI tarafından katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.