Kariyer Grup Danışmanlıklarımız Muratlı Meslek Yüksekokulumuzda Başladı (17 Nisan 2018) ASTAŞ Firmasının Üniversitemizi Ziyareti (25 Nisan 2018) Tekirdağ İstihdam Fuarı (TEKİF 2018) gerçekleştirildi (18-19 Nisan 2018) Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Topluluğu’nun 5.Kariyer Günleri Etkinliği (26 Nisan 2018) Hayrabolu Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Merkezi Etkinlikleri (03 Mayıs 2018) Yeni İşim Girişim Programı 2018 Finali (07 Mayıs 2018) Üniversitemiz Danışma Kurulu Bilgi Paylaşım Toplantısı Yapıldı (14 Mayıs 2018) Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Konferansı Düzenlendi (18 Haziran 2018) Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı Düzenlendi (21 Haziran 2018) Schott Orim Alman Cam Firmasına işbirliği Ziyareti Yapıldı (25 Haziran 2018) Beşer Toprak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş Birliği Ziyareti Yapıldı (27 Haziran 2018) Başoğlu Kablo ve Profil San. ve Tic. A.Ş.ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Elba Bant San. ve Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Çetin Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Temmuz 2018) Vastaş Valf Armatür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (04 Temmuz 2018) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinden Firma Ziyaretleri (06 Temmuz 2018) Tristone Flowtech İstanbul Oto. San. Tic. Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Temmuz 2018) Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş’'ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) Sanifoam Sünger Sanayi ve Tic. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) İnteks Uluslararası Tekstil San. ve İhr. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (18 Temmuz 2018) Uğur Beton Metal ve Plastik San.Turizm Tic.Ltd.Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı ( 18 Temmuz 2018) Hamburger Turkey Kağıt Üretim ve Tic.Ltd.Şti.’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (01 Ağustos 2018) Enka Plastik ve Kalıp San.Tic.Ltd.Şti.’ne İş birliği Ziyarareti Yapıldı (02 Ağustos 2018) Detay Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Ağustos 2018) Şık Makas Giyim San.Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (09 Ağustos 2018) Marmara Cam San.ve Tic A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (09 Ağustos 2018) Fabal Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Ağustos 2018) Polifarma İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş birliği Ziyareti Yapıldı (13 Ağustos 2018)
2018-07-11

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek''in “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Büyük Türk Milleti, Kurtuluş Savaşından yıllar sonra vatanıyla milletiyle birlikteliğini yok etmek isteyenlere 15 Temmuz 2016’da bir kez daha engel olmuş; Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabında dile getirdiği gibi dahili ve harici düşmanlara gereken dersi bir kez daha vermiştir. O gün, devletin gerçek sahibi olan Türk Milleti, milli iradeye kararlı bir şekilde sahip çıktığında kendisini hiçbir gücün dize getiremeyeceğini bütün Dünya’ya göstermiştir. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen hainler her daim olsa da milletimiz, ülkemiz üzerinde haince planlar yapanlara inancı ve aklıselimi ile cevabı, bugün artık “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak andığımız o meşum gecede vermiştir.

Bu vatan, bu bayrak ve bu millet teröre ve şiddete prim verilmediği sürece ebediyete kadar var olacaktır. 15 Temmuz bunun çok açık bir ispatıdır. Ülkemize ve devletimize darbe girişiminde bulunan karanlık güçlerin karşısında göğsünü siper ederek tankları durduran milletimiz, Demokrasi Mitinglerinde meydanları doldurarak milli iradenin ve birliğin ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir.

Büyük Türk Milletine milli iradeye her zaman kararlı bir şekilde sahip çıktığı için şükranlarımı sunuyor; gerek 15 Temmuz 2016’da, gerek Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de, Fırat Kalkanı Harekatı’nda, Afrin’de ve Dünya’nın dört bir coğrafyasında şehit düşmüş Vatan Evlatlarını bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de acil şifalar ve sağlık diliyorum.

Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK