2014-04-11

“Okulumda Mutluyum” Projesi Tanıtıldı



Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülen ‘’Okulumda Mutluyum ‘’ projesi 09 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantı ile tanıtıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş “Okulumda Mutluyum” projesini tanıttı. Trakya Kalkınma Ajansıyla birlikte bu projeye imza attıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Gümüş, Çorlu MYO olarak toplam 13 bölümde eğitim verdiklerini, bazı bölümlerde sanayi kuruluşları ile protokol imzaladıklarını ve okulu bitiren öğrencilerin iş garantilerinin olduğunu anlattı.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, düzenlenen toplantıda, Çorlu Meslek Yüksekokulu’nun lisans eğitiminde önder durumda olduğunu belirtti. Hayata geçirilen projenin çok anlamlı ve güzel olduğunu ifade eden Doğan, Trakya Kalkınma Ajansı ile Çorlu MYO'nun bu projesinin herkese örnek olması gerektiğini vurguladı.

Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. Şefik Kurultay, projenin tanıtımında gerçekleştirdiği konuşmasında Çorlu Meslek Yüksekokulu’nun bölgeye nitelikli ara elemanlar kazandırılmasındaki önemine değinerek, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Şefik Kurultay, üniversitemizin tarihi hakkında bilgi vererek, kısa sürede Üniversitemizde dikkat çekici gelişmeler kaydedildiğini bildirdi.