2015-06-25

Şarköy MYO 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı



Üniversitemiz Şarköy Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Şarköy Meslek Yüksekokulu Bahçesi’nde yapılan törene, Şarköy İlçe Kaymakamı Enbiya Eken,  Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Sıralı, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elman Bahar, Şarköy Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Törende ilk olarak mezunlar adına Yüksekokul birincisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Seda Topçu bir konuşma yaptı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Sıralı ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal ile Şarköy İlçe Kaymakamı Enbiya Eken’in konuşmalarının ardından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Şarköy Meslek Yüksekokulu’nu dereceye girerek bitiren öğrencilerden Yüksekokul birincisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Seda Topçu, Yüksekokul ikincisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Ayten Ceren Göç ve Yüksekokul üçüncüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Gürkan Karabaş’a Şarköy İlçe Kaymakamı Enbiya Eken tarafından başarı belgeleri, üniversite hediye paketi ve çiçek verildi.

Törende, Şarköy Meslek Yüksekokulu’na yaptığı yardımlardan dolayı Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’a Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, yüksekokula emeklerinden dolayı da Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elman Bahar’a Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Sıralı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Şarköy Meslek Yüksekokulu’na yardımlarda bulunan kişilere teşekkür belgelerinin sunumu ile devam eden törende daha sonra bölümlerini ilk 3 dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri dağıtıldı. Tüm mezunlara mezuniyet belgeleri, Bölüm Öğretim Görevlileri tarafından verildi.

Mezuniyet töreni, veli ve öğrencilere 2014-2015 mezunları hatırası olarak Namık Kemal Üniversitesi arması dağıtılması, müzik şöleni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.