2014-04-04

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Konseri Yapıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müsikisi Devlet Konservatuvarı Fasıl Heyeti 1 Nisan 2014 Salı akşamı Üniversitemiz Piramit Salon’da sanatseverler ile bir araya geldi.

Konseri Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Tekirdağlı sanatseverler izledi.

Konserde sahne alan İTÜ Ses Sanatçısı Yeşim Altınel Türk Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirirken,  izleyiciler de şarkılara eşlik etti.

Program, günün anısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal tarafından konserde emeği geçen Fasıl Heyeti Şefi Yeşim Altınel ve ekibine plaket takdim etmesiyle son buldu.