2019-08-26

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti



Üniversitemiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Rasim YILMAZ, düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Ensar NİŞANCI’ dan görevi devraldı.

Devir teslim töreninde Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent EKER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile fakültenin akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent EKER ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, altı yıldır İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Ensar NİŞANCI’ ya emekleri ve gayretinden dolayı teşekkür ederek, Prof. Dr. Rasim YILMAZ’ a yeni görevinde başarılar diledi.

Toplantı esnasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Prof. Dr. Ensar NİŞANCI, “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin köklü bir fakülte olması ve yaptığı çalışmalar ile örnek olabilecek başarılara imza atması için tüm meslektaşlarım ile severek Dekanlık görevini yürüttüm. Prof.Dr. Rasim YILMAZ’a görevimi devretmemin sevincini yaşamaktayım. Dekan Yardımcılarıma, akademik ve idari personelimize ve fakülte sekreterime tüm emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Altı yıl boyunca İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak görev yapan NİŞANCI, dekanlık mührünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Rasim YILMAZ’a teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Rasim YILMAZ, “Dekanlık görevim boyunca Fakültemizin çalışmaları ve başarılarının artması için tüm gayretimle ve meslektaşlarımın desteği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Prof. Dr. Ensar NİŞANCI’dan bu görevi devralıyor olmaktan gurur duyduğumu da belirtmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.