2015-06-24

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin İlk Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi



Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, ilk mezunlarını verdi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin ilk mezuniyet töreninde saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından mezun öğrenciler adına 7 dönemlik not ortalamasına göre üniversite birincisi olan İşletme Bölümü öğrencisi Begüm Güngör,  mezun öğrenciler adına bir konuşma yaparak arkadaşlarına ömür boyu başarılar dileğinde bulundu ve katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmanın ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı, Fakülte Birincisi Begüm Güngör, ikinci Ebru Çatalbaş ve üçüncü Hüseyin Yıldız’a plaketlerini ve mezuniyet belgelerini takdim etti.  Ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı, Fakülte Birincisi Begüm Güngör ile birlikte kütük çakma töreni gerçekleştirdi.

Kütük çakma töreninden sonra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı katılımcılara hitaben konuşma yaparak teşekkür etti. Konuşmaların ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı ve fakülte öğretim üyeleri mezun öğrencilere diplomalarını takdim etti.

Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadı.