2020-02-27

İkram Kabini Hizmet Vermeye Başladı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında üniversitenin Değirmenaltı Yerleşkesi içinde kurulan İkram Kabini hizmete başladı.

Hizmet vermeye başlayan İkram Kabininde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL ve Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, akademisyenler ve öğrenciler bir araya geldi.

Cüneyt YÜKSEL Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Tekirdağ’ın en önemli değerlerinden biri olduğunu ve gerek öğrencileri gerekse akademik kadrosuyla her açıdan şehrin önemli kurumları arasında olduğunu kaydetti. Projeye desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür eden Başkan YÜKSEL, üniversiteli gençlerin ailelerine de “Gözünüz arkada kalmasın” diye seslendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Üniversite öğrencilerine yapılan büyük ya da küçük her destek, Türkiye'nin geleceğine yapılmış bir destektir. Üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin derslerine sıcak bir çorba ile başlamalarına destek sunan Belediye Başkanımız Cüneyt YÜKSEL’e teşekkür ediyorum. Bunun bir günlüğüne değil de bütün eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek olması da çok anlamlı ve önemli bir faaliyet olarak değerlendiriyorum.” dedi. Öğrencilerin Tekirdağ’ın misafiri olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, öğrencilerin yaşamlarına dokunacak tüm güzellikler için Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin diğer kurumlarla iş birliği gerçekleştireceğini vurguladı.

Dönem boyunca devam edecek çorba ikramından dolayı memnuniyetlerini belirten öğrenciler ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL’e gösterdikleri ilgiden ve öğrenci yanlısı hizmetlerinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirttiler.

Öğrencilerin büyük beğenisini toplayan etkinlikte, Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin SAHİN, çorba kazanının başına geçerek öğrencilere çorba ve simit ikramında bulundu.

Hizmet vermeye başlayan İkram Kabini sayesinde belediyenin aşevinde günlük olarak hazırlanan çorba ile simitler, hafta içi her sabah saat 08.00-10.00 saatleri arasında ücretsiz olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine ikram ediliyor.