2019-02-20

İŞKUR’dan Ziyaret

Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Yaşar ESEN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Yaşar ESEN, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye olan olumlu etkisinin önemine değindi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arası uyumun çalışmalara da yansıtılmasının hem kurumlara hem de ülke istihdamına olan katkısına vurgu yaptı.

Ziyaret sonunda, İŞKUR kursiyerleri tarafından dokunan Karacakılavuz kilimi Tekirdağ İŞKUR Müdürü Yaşar ESEN tarafından Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdim edildi.