2018-06-13

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in Ramazan Bayramı Mesajı



İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve paylaşımın en üst seviyede gerçekleştiği Ramazan ayını tamamlayarak, vicdanın ve merhametin gönüllerimizdeki sembolü Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan bayramlar; kırgınlıkların, küslüklerin ve tüm olumsuzlukların unutularak, ortak güzel duygularda buluşulması için bir fırsattır. Bize düşen, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ruhuna uygun hareket ederek vicdanımızın sesine kulak verip merhametli olmak; Ramazan Bayramı’nın sunduğu bu ortamı iyi değerlendirerek ayrılıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmaktır.

Dostluk ve yardımlaşma geleneğinin en güzel yaşandığı dönem olan Ramazan Bayram’ında öksüz, yetim ve yoksullar da unutulmamalıdır. Milli ve manevi değerlerimizin bizi bir arada tuttuğunu unutmayarak, ülkemizde birlik ve beraberliğin, hoşgörü, merhamet ve huzurun daim kılınması en büyük temennimdir.

Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle iyi bayramlar diliyorum.

 

                                                                                                                                                                                                   Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                                                                                                                                                                                 Rektör