2020-02-14

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesinden Ziyaret



Fakültelerimizi yakından görmek, ilgi alanlarındaki bölümler ile ilgili bilgileri uzman eğitimcilerden öğrenmek ve üniversite yaşamına şahit olmak maksadıyla Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. ve 11. sınıf öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti.

Gelen öğrencilere Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personelinin eşlik ettiği gezide, Fen Lisesi öğrencileri üniversitemiz Tıp Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu, Merkez Kütüphane ve Spor Kompleksi hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Tıp Fakültesi Anatomi ve Mikrobiyoloji Laboratuvarlarında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alan öğrencilere tıp eğitiminin içeriği ile ilgili de açıklamalarda bulunuldu. Daha sonra Sağlık Yüksekokuluna geçilen gezide Beslenme ve Diyetetik Bölümü ders içeriği ve kariyer olanakları ile ilgili bilgiler öğrencilerle paylaşılarak, derslikler ve laboratuvarlar da tanıtıldı.

Ziyaret sonunda Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri memnuniyetlerini dile getirerek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz yetkililerine teşekkürlerini sundular.