2017-04-05

Üniversitemiz ile Ziraat Hayat ve Emeklilik Arasında Bireysel Emeklilik Protokolü İmzalandı



Üniversitemiz ile Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ. arasında Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Sistemi için protokol imzalandı.

Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Sistemi Protokolünü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Ziraat Hayat ve Emeklilik Sigorta Satış Yöneticisi Sevcihan Erkan imzaladı.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Ziraat Bankası Edirne Bölge Yöneticisi Ömer Vanlı, Ziraat Bankası Edirne Bölge Satış ve Performans Yöneticisi Zafer Terzioğlu, Üniversitemiz Strateji Daire Başkanı Arzu Alkanat ve Ziraat Bankası Tekirdağ Hürriyet Mahallesi Şube Müdürü Ersin Müstecep bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Bireysel Emeklilik Sisteminin avantajlarına değinerek, “Bu protokole göre 45 yaş altı çalışanlarımız; Ziraat Bankası zorunlu bireysel emeklilik sistemine dâhil olacaklar ve onların imkânlarından faydalanacaklar. İmzalanan protokolün Üniversitemize ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum”  sözlerine yer verdi.

Ziraat Bankası Edirne Bölge Yöneticisi Ömer Vanlı da “Bireysel Emeklilik Sisteminde Namık Kemal Üniversitesinin Ziraat Hayat Emekliliği tercih ettiği için teşekkür ediyor; üniversite çalışanlarına en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz.” dedi.