2015-06-12

Üniversitemiz ile National University of Water Management and Nature Resources Use Arasında İşbirliği Protokolü



Üniversitemiz ile Ukrayna National University of Water Management and Nature Resources Use Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında karşılıklı görüşme ile başlayan işbirliği öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Ukrayna National University of Water Management and Nature Resources Use Üniversitesi Rektörü Prof. D. Sc. Viktor Moshinsky ve rektör yardımcılarından oluşan heyete üniversitemiz hakkında bilgi verdi.

Görüşmenin ardından Üniversitemiz ile Ukrayna National University of Water Management and Nature Resources Use Üniversitesi arasında karşılıklı işbirliğini geliştirmek amacıyşa, eğitimi ve araştırma alanlarında işbirliği yapılmasını öngören protokolü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Ukrayna National University of Water Management and Nature Resources Use Üniversitesi Rektörü Prof. D. Sc. Viktor Moshinsky karşılıklı olarak imzaladı.

Görüşmede ve işbirliği protokolü imza töreninde, her iki üniversitenin rektör yardımcıları, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu ile Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Fatih Konukçu da hazır bulundu.