2019-07-25

Üniversitemiz ile C.F. Maier Polimer Teknik Ltd. Şti. Arasında Protokol İmzalandı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve C.F. Maier Polimer Teknik Ltd. Şti. arasında Kimya Bölümü, Kimya Teknolojisi Programı ile Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerinin mesleki becerilerini geliştirmesi amacıyla protokol imzalandı.

Rektörlük katında gerçekleşen törende Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, C.F. Maier Polimer Teknik Ltd. Şti Mali ve İdari İşler Müdürü Suat KAPLAN hayırlı olması temennisi ile protokole imza attılar. Törende ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat ATEŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Bahar SÖZÜBEK ile Öğr. Gör. Murat ÖZDEMİR da yer aldı.

Törende Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ve Muratlı Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı ile Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerinin eğitimini kapsayan iki ayrı protokol imzalandı.

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü protokolüne göre lisans programını başarıyla yürüten tüm öğrencilerin kamu veya özel sektör işyerlerinde kendi sektörel alanlarının birinde uygulamalı deneyim kazanmalarını sağlamak için İntörn Kimyagerlik Eğitimini kapsamaktadır.

Muratlı Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’nda kayıtlı öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini arttırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amacıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşyeri Mesleki Uygulamalar Eğitimini kapsamaktadır.