2019-10-23

Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında özel yetenekli öğrencilerin eğitimine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN’ ın katılımıyla gerçekleşen protokol töreninde, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri KUZU protokolü imzaladılar.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent EKER’ in de bulunduğu törende Rektör ŞAHİN, “İmzalan protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum, özel yetenekli öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarına yardımcı olmak, onlara destek olmak bizim için çok önemlidir” ifadelerine yer verdi.

İş birliği protokolü, MEB’e bağlı bilim ve sanat merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitemizin imkan ve deneyimlerinden yararlanmasını kapsamaktadır.