2018-06-28

Üniversitemiz ile ÇOSB Arasında Eğitim ve Öğretim İş birliği Protokolü İmzalandı



Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) arasında “Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

İmza törenine; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman ile okul yöneticileri, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Saim Buyruk ve Şükrü Gündüz ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan katıldı.

ÇOSB Yönetimi olarak kalifiye eleman ihtiyacına çok önem verdiklerini kaydeden ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de, bu tür protokollerle öğrencilerin okudukları bölümlerinden mezun olmadan kendilerini geliştireceklerini ve yetişmiş birer birey olarak okullarını bitireceklerini söyledi.

Öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini artırma ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ÇOSB Yönetim Kuruluna eğitime verdikleri destekten dolayı çok teşekkür etti.

İmzalanan protokol çerçevesinde; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2. Sınıf öğrencileri teorik ve uygulama dersleri ile işyeri uygulamalı eğitimlerini ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiyesinde yapacaklar.