2018-04-12

Üniversitemizden Filibe Gıda Teknolojisi Üniversitesine Ziyaret



Üniversitemiz Rektör  Yardımcısı Prof.Dr. İsmail Yılmaz 2-6 Nisan Tarihleri arasında Filibe /Bulgaristan Gıda Teknolojisi Üniversitesini ziyaret etti.

 Ziyarette Üniversitenin Rektör ve Rektör yardımcılarıyla görüşen Yılmaz “ Filibe’deki Gıda Teknolojisi Üniversitesi yötemiyle bir araya geldik. 2005-2007 yılları  arasında öğrenci staj değişim programı uyguladığımız bu üniversite ile ileriye dönük işbirliği konularında fikir alışverişinde bulunduk. Namık Kemal Üniversitesi’nin tanıtımını yaptık. Kendilerini üniversitemize davet ettik. Gıda Teknolojisi Üniversitesinin bu yıl 65. Kuruluş yılı olduğunu ve bundan dolayı uluslarası bir kongre düzenlediklerini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretim üylerinide bu kongreye beklediklerini ifade ettiler” dedi.

Gıda Teknolojisi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kolyo Dinkov, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Stefan Dragoev ve Prof. Dr. Iordanka Alexieva ile görüşmelerde bulunan Rektör Yardımcımız Prof.Dr.İsmail Yılmaz görüşmelerden memnun olduklarını bildirdi.