2014-07-08

Üniversitemizde Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve aday öğrencilerimize üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplı bilgi vermeyi amaçlayan "Namık Kemal Üniversitesi Tanıtım Günleri” 07-08-09 Temmuz 2014 tarihlerinde Ziraat Fakültesi girişinde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Her bölüme ayrılan gün ve saatlerde bölümlerin tanıtım temsilcileri tarafından öğrencilere bilgi verilirken, öğrenciler gelecek ve kariyerlerine yönelik akıllarındaki sorulara cevap bulma imkanı yakalıyor.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği, akademik imkânların yanı sıra öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda Üniversitemizin tanıtıldığı Tanıtım Günleri, öğrencilerin doğru karar alabilmeleri için fırsat yaratıyor.

Tanıtım Günleri çerçevesinde üç gün boyunca öğrenciler tüm bölümlerden akademisyenlerle bire bir iletişim kurma fırsatı bularak, geleceğe yönelik hedeflerine sağlam adımlar atıyor.