2016-10-26

Üniversitemizde Kampüs Giriş Kapısı Peyzaj Çalışması ve Yol Düzenlemeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor



Üniversitemizde kampüs alanının daha etkin ve verimli kullanımına yönelik çalışmalar ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Üniversite öğrencilerinin daha iyi koşullarda eğitim alabilmesinin amaçlandığı çevre düzenlemesi çalışmalarının 14 Nisan 2017’de tamamlanması planlanıyor.  

Üniversitemizin fiziki yapılanması ile çevre ve altyapı çalışmalarının yanı sıra, peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte üniversite kampüsü içerisinde çok sayıda yeşil alan, çeşitli yürüyüş ve bisiklet yolları ile dekoratif aydınlatma çalışmaları gerçekleşmiş olacak.

Tüm dinamikleriyle Tekirdağ’a yakışan ve yaşayan bir kampüs oluşturmanın hedeflendiği proje ile Kampüs girişi çevresi peyzaj çalışması ve yol düzenlemesi çalışması gerçekleştirilecektir.

Kampüs girişinden Stadyuma kadar olan alanı içine alan proje ile kampüs girişinden Çamlık Kafeye, Merkezi Derslikler Binasından Morfoloji Binası arasına yol, aydınlatma ve kaplama çalışması; Morfoloji Binası, Rektörlük ve Stadyum arası yolların altyapısı düzenlenecek.

Çalışmalar ile Araştırma ve Uygulama Hastanesi otoparkının altyapısı, Öğrenci Yaşama Merkezi etrafında merdiven ve duvar yapımı yanı sıra çevre düzenlenemesi, Rektörlük ve Çamlık Kafe arası bisiklet ve engelli yolu yapımı, Ziraat Fakültesi Dekanlık Binası, Ziraat Fakültesi ve  Morfoloji Binasına ilave otoparkların yapılması, Araştırma Uygulama Hastanesi çevresi ile Hastanemiz poliklinik girişi otopark kaplama ve aydınlatma çalışması, Morfoloji ve Merkezi Derslikler  Binası arasına yol yapılması, Öğrenci Yaşam Merkezi, Morfoloji, Fen Edebiyat Fakültesi ve Merkezi Derslikler Binası arası yaya, engelli ve bisiklet yolu yapımı gerçekleştirilecektir.