2015-03-25

Üniversitemizde Ebru Sanatı Sergisi Açılışı Yapıldı

Üniversitemiz Ücretsiz Ebru kursuna katılan öğrencilerimizin yapmış olduğu resimlerinin sergilendiği sergi gerçekleştirilen açılış töreni ile sanatseverlerle buluştu.

Fen Edebiyat Fakültesi sergi salonunda gerçekleştirilen açılış töreninde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal,  Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler bir araya geldi.

Törende konuşan Prof. Dr. M. İhsan Soysal, üniversitemizin sanatsal, sosyal ve kültürel etkinlikleri desteklediğini belirterek, bu yıl üniversitemizde 30 ayrı dalda ücretsiz kurs açıldığını kaydetti.  Prof. Dr. Soysal, “Genç arkadaşlarımızın dersleri yanında kendilerini geliştirmelerine destek veriyoruz.” dedi.

Ebru Kursiyeri Üniversitemiz öğrencisi Aykut Garip açılış öncesi ebru sanatının tarihçesi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Ebru Sanatı Öğreticisi Melin Meriç’i tebrik ederek günün anısına teşekkür belgesi takdim etti.