2016-10-13

Üniversitemizde Bilimde Başarının Sırları Konulu Konferans



Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Asli Üyesi Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin, Üniversitemizde “Bilimde Başarının Sırları” konulu bir konferans verdi.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz ile Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği “Bilimde Başarının Sırları” konulu konferansta sunum eşliğinde konuşan TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin, Nobel Ödülü alan Bilim adamlarının başarı hikayelerine değinerek, hayatta çalışmadan elde edilecek tek şeyin başarısızlık olduğunu söyledi.

Herhangi bir uğraşta başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini de kaydeden Prof. Dr. Kazım Şahin, “Eğer işinizde keyif alırsanız başarıya ulaşmak için gereken mesaiyi harcamak kolay olur” dedi.

TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Kazım Şahin’in “Bilimde Başarının Sırları” konulu konferansı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’ın Prof. Dr. Kazım Şahin’e Üniversitemiz öğrencileri tarafından yapılan rölyef tablo hediyesi ile son buldu.