2019-03-07

Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti



Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimi Prof. Dr. Abdullah TAŞ ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başhekim Yardımcıları Prof.Dr. Nurettin TAŞTEKİN, Prof. Dr. Gündeniz ALTIAY, Prof. Dr. Tevfik AKTOZ ve Hastane Müdürü Nevzat ÜSTÜN de bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Başhekim Prof. Dr. Abdullah TAŞ ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e görevinde başarı temennisinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör ŞAHİN, “ Üniversite hastanelerinin bölgeye sağladığı sağlık ve istihdam alanındaki katkıları çok büyüktür. Bu bağlamda Üniversite hastanelerinin en iyi şekilde hizmet verebilmesi için Üniversite yönetimlerine düşen sorumluluk da büyüktür. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi’ nin daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalara başladık, İnşallah hastanelerimiz daha iyi yerlere gelecektir” sözlerini kaydetti.