2019-05-03

Üniversitemiz Rektöründen Sürpriz



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okuluna bir sürpriz yaparak, özel eğitim görmekte olan öğrenciler için iki adet masa tenisi masası, raket ve toplar hediye etti.

Üniversitemiz Çorlu MYO öğrencileri tarafından imal edilen masa tenisi masalarını ilçemizde otizmli öğrencilerin özel eğitim gördüğü Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Okuluna bağışlayan Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve beraberindekiler daha sonra özel eğitim gören çocuklarla masa tenisi oynadı.

Okul Müdürü Mehmet TURHAN, gerçekleştirilen bağıştan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür ederken, Rektör ŞAHİN de “Bu çocuklar için her şeye değer. Onlar özel oldukları kadar güzel çocuklar. Hayattan soyutlanmaları düşünülemez. Sportif faaliyetler ile kendilerini sosyal ve diğer yönlerden geliştireceklerine inanıyorum” dedi.

Ardından Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, aynı kampüs içerisinde bulunan Tekirdağ-Süleymanpaşa Rehberlik ve Araştırma Merkezine de kısa bir ziyarette bulunarak Müdür Dinçer DÖNMEZ ve kurum personeline iyi çalışmalar diledi.