2016-05-02

Üniversitemiz Rektöründen Kurtsan Makineye Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek,  Kurtsan Makine San. Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Can Kurt ve Cem Kurt’ a fabrikada ziyarette bulundu.

Ziyarete Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş ve Biyosistem Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç.Dr. Erkan Gönülol’da eşlik etti.

Yapılan ziyarette Üniversite ile Kurtsan AŞ. arasında ikili işbirlikleri, Ziraat Fakültesi Çiftlik Parkı, öğrencilerin ve çiftçilerin eğitiminde pratik uygulamaların artırılması ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Kurtsan Makine San. Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt, ziyaret sonrası Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve beraberindeki heyete fabrikayı gezirerek, tanıttı.  Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ülke ekonomisine böyle güzel bir fabrikayı kazandırmalarından dolayı Kurtsan  Makine San. Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt'u kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ziyaret sonrasında bir sonraki görüşmenin Üniversitemizde gerçekleştirilmesine karar verildi.