2014-10-24

Üniversitemiz Rektöründen İlçelere Ziyaret



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, İlçelere ziyaret düzenleyerek, gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ilk olarak yapımı devam etmekte olan Saray Meslek Yüksekokulu binası ile ilgili Saray Kaymakamı Hüseyin Öner ve Saray Yüksek Öğretim Kurumları Geliştirme ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri toplantıda bir araya geldi. Rektör Şimşek, binanın son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, daha sonra Velimeşe’de yapımı tamamlanan 2014-2015 akademik yılında hizmete giren Çerkezköy Meslek Yüksekolu’nu (ÇEMYO) ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversiteye bağlı kurumları sık sık ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, akademik kadro ve öğrencilerle görüştü. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun önemine değinen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, hizmet vermeye başlayan binanın yeni eğitim öğretim döneminde başarıları da beraberinde getireceğine inandığını ifade etti.  Öğrencilere daha iyi eğitim olanağı sunmak için tüm imkânların kullanıldığını söyleyen Prof. Dr. Şimşek, öğrencilerle samimi bir ortamda gerçekleştirdiği sohbetlerinde onların talep ve görüşlerini dikkatle dinledi. Öğrenciler de daha iyi eğitim olanaklarına kavuştukları için Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür ettiler.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, son olarak Çorlu Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, yapımı tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Çorlu Mühendislik Fakültesi Ek Bina’sını gezdi. Binayı yerinde inceleyen Rektör Şimşek, “Yeni derslik binamızın tamamlanmasıyla öğrencilerimiz daha rahat mekânlarda eğitimlerini tamamlayacaklar. Elimizdeki imkânlarla yerleşkemizi yakın zamanda en güzel eğitim yuvası haline getireceğiz.” dedi.