2016-05-05

Üniversitemiz Rektörü KYK Yurdu Öğrencileri İle Söyleşide Buluştu



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Gazi Hasan Paşa  Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.

Öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemiz hakkında bilgi vererek yapılan çalışmalara değindi. “Üniversitemiz donanımlı kampüsü ve uzman akademik kadrosuyla sürekli kendini yenileyen, geleceği inşa eden bireyleri yetiştiren, öğrencilerimize kaliteli eğitim veren bir üniversitedir. Uluslararası işbirliklerimiz, öğrenci değişim programlarımız, sosyal sorumluluk projelerimizle her zaman öğrencilerimizin ve toplumun yanındayız.”dedi. Öğrencilerle olan görüşme sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

 Rektör Şimşek, Yarınımızın teminatı olan gençlerle birlikte olmaktan onlarla vakit geçirmekten son derece memnun olduğunu dile getirerek, onlara yaşamlarında başarıyı yakalayabilmeleri  için tavsiyelerde bulundu.

Öğrenciler de Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olmaktan gurur duyduklarını, kampüsün, dersliklerin, laboratuarların  yanı sıra her alanda modern bir üniversitede öğrenim görmelerini sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e teşekkür ederek başarılarının  devamını diledi.