2016-11-03

Üniversitemiz Rektörü Engelli Öğrencilerimizle Yemekte Buluştu



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemizde eğitim-öğretim gören engelli öğrencilerimizle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Engelli Öğrenci Birimi faaliyetleri kapsamında Rektörlük Binası Akademia Restoran’da gerçekleşen öğlen yemeğinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Abdullah Yinanç, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Murat Özyavuz akademik ve idari yöneticiler, öğrencilerimiz ile aileleri buluştu.

Engelli öğrencilerimizin de diğer öğrencilerimiz gibi aynı imkânlara sahip olmaları gerektiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bu konuda kurumsal ve kişisel olarak hepimize görev ve sorumluluklar düşmektedir. Sizin iyi bir eğitim almanız, güzel bir hayat sürdürmeniz için elimizdeki olanakları seferber ediyoruz. Kampüsümüzün fiziki yapısını sizlerin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde dizayn ediyoruz. Yüzlerinizi güldürdüğümüzde bizler görevlerimizden birini yerine getirmiş olacağız.” diyerek başarılar diledi.