2019-12-17

Üniversitemiz Muratlı Meslek Yüksekokulu İki Farklı Firma ile “İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü” İmzaladı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu, EUROTEC Mühendislik Plastikleri San. ve Tic. A.Ş.  ve Polifarma İlaç Sanayi Tic. A.Ş. firmaları arasında “İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İşbirliği  Protokolü” imzalandı.

EUROTEC Mühendislik Plastikleri San. ve Tic. A.Ş.  ile imzalanan protokol töreninde Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat ATEŞ, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK ve Öğr. Gör. Murat ÖZDEMİR, Firmanın İnsan Kaynakları Müdürü Gülbahar DAMAR katıldı.

Muratlı Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi, Maliye ve Sosyal Güvenlik Programları öğrencilerinin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve tecrübelerini artırma ve mesleki becerilerini kazanmalarını amaçlayan “İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İş birliği Protokolü”nü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve EUROTEC Mühendislik Plastikleri San. ve Tic. A.Ş.  Yönetim Kurulu Vekili Reha GÜR imzaladı.

Muratlı Meslek Yüksekokulu ile Polifarma İlaç Sanayi Tic. A.Ş. ile imzalanan” İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İş birliği Protokolü” ile Muratlı Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programında kayıtlı öğrencilerin işbaşı eğitimi ile mesleki ve teknik eğitimin niteliğinin ve etkinliğinin artırılması hedefleniyor.

Protokolü Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Polifarma İlaç Sanayi İnsan Kaynakları Müdürü Elif KAMERTAY AY imzalarken törende Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat ATEŞ, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK ve Öğr. Gör. Murat ÖZDEMİR, Polifarma İlaç Sanayi Eğitim Şefi İldeniz AKSU bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN imzalanan protokollerden dolayı memnuniyetini ifade ederek, Tekirdağ’ın sanayisi ve sanayicisi ile adeta ülkemizin lokomotif kentlerinin başında yer aldığını ve bu yüzden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini artırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri açısından şanslı olduklarını söyledi. Rektör ŞAHİN ilaç sanayiden teknolojiye kadar geniş bir yelpazede birçok sektörün ihtiyaç duyduğu, ülkemizin geleceğine yön verecek kalifiye personel yetiştirmek için tüm imkanların seferber edildiğini vurgulayarak imzalanan iki protokolün başta öğrenciler olmak üzere hayırlı olması temennisinde bulundu.