2015-04-03

Üniversitemiz Öğrencilerinden “Hisli Dokunuşlar” Defilesi



Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen “Hisli Dokunuşlar” adlı defile üniversitemizin Piramit Salonu’nda gerçekleşti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programı hocalarından Öğr. Gör. Nazan Özcan, Öğr. Gör. Sema Özhan ve 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan, Tekirdağ İli Karacakılavuz Dokumaları’nın modernize edildiği 20 takım giysi koleksiyonundan oluşan defileyi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, akademik ve idari personeller, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi. Etkinliğe Güzel Sanatlar ve Namık Kemal Lisesi müzik bölümü hocaları Bülent Koşal, Hakan Cengiz, Savaş Bölücü ve Berkan Koşal Tekirdağ türküleri ile eşlik etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz tarafından etkinlikte yer hocalara günün anısına teşekkür çiçeklerinin takdim edildiği defile, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.