2016-10-10

Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Düzenlendi



2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci sayısının 35 bine ulaştığı Üniversitemizde, yeni kayıt yaptıran öğrencilere kulüp ve sosyal aktiviteleri tanıtmak amacıyla, “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” düzenlendi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ile Prof. Dr. İsmail Yılmaz’ın topluluk öğrencilerine başarılar dileyip yeni öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla başlayan “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri”nde Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu da “Kırklareli Halk Oyunları” gösterisini sundu.

Üniversitemiz Spor Kompleksi önünde gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri”nde daha sonra Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ile Prof. Dr. İsmail Yılmaz, toplulukların kendilerini tanıtarak ekiplerine yeni üyeler kattığı stantları gezerek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin derslerinden arta kalan serbest zamanlarını en iyi biçimde değerlendirmelerine yönelik olarak, ilgi alanlarına göre kültürel ve güzel sanatlarla faaliyetlere katılmaları amacıyla açılan öğrenci topluluklarının tanıtım günlerinde öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Yıl boyunca aktif olarak faaliyet gösteren, fotoğrafçılıktan, latin danslarına, satrançtan tarih alanına geniş bir yelpazede açılmış olan 82 öğrenci topluluğundan ilgi alanınıza göre olanlara katılarak kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.