2015-04-08

Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında Üniversitemiz Öğrencilerinin Başarısı



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda üstün başarı göstererek ikinci ve üçüncü olan milli sporcu öğrencilerimizi makamında ağırladı.

22-25 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Üniversitemiz adına yarışarak ikinci olan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi öğrencisi Emirhan Kaska ve üçüncü olan Çorlu Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Elnur Balahasanzada, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Derece alan öğrencilerimizi makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Emirhan Kaska ve Elnur Balahasanzada’yı kutlayarak başarılarının devamını diledi. Rektör Şimşek, “Gençlerimizi Üniversitemize bu gururu yaşattıkları için gönülden kutluyorum. Bu başarıların derslerinde ve hayatlarının her alanında devam etmesini diliyorum.” dedi.

Emirhan Kaska ve Elnur Balahasanzada ise desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

1-7 Haziran 2015’te Bulgaristan’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Avrupa Şampiyonası’nda öğrencilerimiz şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.